Интернет-магазин
Главная Магазин Львівська приватна миловарня Амбра
Масло Ши (Карите) 50г - Амбра

Масло Ши (Карите) 50г - Амбра

65.00грн.
Завдяки своєму насиченому складу, масло ши використовується як для регенерації шкіри, так і для запобігання передчасного старіння. Масло швидко вбирається в шкіру, не залишаючи жирного блиску на ній і не засмічуючи пори. Крім того, вітаміни та жирні кисло
Описание Отзывы Изображения
  • Масло ши нерафіноване (Butyrospermum parkii).Сертифікат Гана

    Масло ши надзвичайно багате за своїм хімічним складом . Складається переважно з тригліцеридів (до 80%) і неомиляемой жирів (до 17%), в його складі також присутні олеїнова, стеаринова і пальмітинова кислоти.

    Завдяки своєму насиченому складу, масло ши використовується як для регенерації шкіри, так і для запобігання передчасного старіння. Масло швидко вбирається в шкіру, не залишаючи жирного блиску на ній і не засмічуючи пори. Крім того, вітаміни та жирні кислоти, які знаходяться в олії ши, мають високі сонцезахисними властивостями, є чудовими ультрафіолетовими фільтрами. Масло дерева ши чудово заспокоює шкіру, схильну до сухості і роздратування, усуває стягнутість і лущення. Цей ефект спостерігається завдяки неомиляемой жирів, які сприяють активації ситез колагену.
     

    Слід відзначити той факт, що масло ши не тільки живить шкіру, але і підвищує її пружність і еластичність. У сукупності з протиалергічну дію, воно ідеально підходить вагітним жінкам для догляду за шкірою живота та уникнення розтяжок після пологів.

    Відзначено позитивний вплив масла навіть на шкіру дитини. У деяких народів досі збереглася традиція натирати маслом ши шкіру новонароджених, для запобігання у них шкірних захворювань. 

     Батьківщиною масла карите (ши) є Африканський континент, масло добувають з м'якоті кісточок плодів дерева ши,яке виростає на досить великій території від Сенегалу до Нігерії. Плоди дерева шинагадують за формою маленькі авокадо,які мають досить приємним ароматом. Дерево є довгожителем - його середній вік близько 300 років. Плоди карите на 50 відсотків складаються з олії, цілющі і косметичні властивості якого відомі народам Африки протягом багатьох тисячоліть.
      Процес отримання масла з кісточок є надзвичайно цікавим і трудомістким. Так, перш ніж зібрати врожай з дерева, яке є в африканських народів священним, йому має виповнитися не менше 30 років. Далі плоди очищають від кісточок, і кісточки піддаються сушці. Після чого їх розколюють, дроблять, розтирають товкачем, як і тисячі років тому, у дерев'яній ступці до стану муки. Потім додають воду і варять до отримань зеленої однорідної маси, яка покривається по поверхні маслянистої плівкою. Виділилася плівку видаляють, а решту масу збирають, промивають, остуджують і викладають у формі брусків для зберігання в прохолодному темному місці. У підсумку виходить масло, біло-молочного кольору, не володіє запахом. Деякі відзначають лише легкий горіховий аромат.
  • Всего комментариев: 0
    avatar